Publicat el Deixa un comentari

L’FDA participarà al Seminari Internacional de Litigació Ambiental Estratègica

El Fons de Defensa Ambiental (FDA) participarà al Seminari Internacional de Litigació Ambiental Estratègica, organitzat per l’Institut d’Investigacions Jurídiques de Mèxic UNAM.

El seminari, organitzat pel Dr. Rodrigo Gutiérrez Rivas i Alexandre Peñalver i Cabré, inclourà les ponències de Lluís Toldrà i Bastida, tresorer de DEPANA i advocat de l’FDA, i de Meritxell Cotrina i Jové, advocada de l’FDA.

L’acte se celebrarà els dies 22 i 23 de maig a les instal·lacions de l’IIJ UNAM i també a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, però també es podrà seguir en directe a través de YouTube.

Les jornades tenen per objectiu analitzar els litigis ambientals estratègics com un dels instruments de la ciutadania i dels grups per garantir els drets humans i de la naturalesa i enfortir l’aplicació de la legislació ambiental per fer front a la greu crisi ecològica. Així mateix, pretén adoptar un enfocament interdisciplinari i de recerca aplicada sobre els litigis ambientals estratègics, fomentar la internacionalització de la investigació sobre els litigis ambientals estratègics i potenciar la participació dels moviments socials mitjançant la formació en els litigis ambientals estratègics i l’intercanvi d’experiències.

Podeu consultar el programa íntegre de les jornades aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *