Publicat el Deixa un comentari

L’FDA participa al Seminari Internacional de Litigació Ambiental Estratègica

El Fons de Defensa Ambiental (FDA) va participar els dies  22 i 23 de maig al Seminari Internacional de Litigació Ambiental Estratègica, organitzat per l’Institut d’Investigacions Jurídiques de Mèxic UNAM.

El seminari, organitzat pel Dr. Rodrigo Gutiérrez Rivas (Universitat de Mèxic) i Alexandre Peñalver i Cabré (Universitat de Barcelona), va comptar amb les ponències de Lluís Toldrà i Bastida, tresorer de DEPANA i advocat de l’FDA, i de Meritxell Cotrina i Jové, advocada de l’FDA.

Les jornades tenen per objectiu analitzar els litigis ambientals estratègics com un dels instruments de la ciutadania i dels grups per garantir els drets humans i de la naturalesa i enfortir l’aplicació de la legislació ambiental per fer front a la greu crisi ecològica. Així mateix, pretén adoptar un enfocament interdisciplinari i de recerca aplicada sobre els litigis ambientals estratègics, fomentar la internacionalització de la investigació sobre els litigis ambientals estratègics i potenciar la participació dels moviments socials mitjançant la formació en els litigis ambientals estratègics i l’intercanvi d’experiències.

L’acte es va celebrar a les instal·lacions de l’IIJ UNAM i també a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, però també es va poder seguir en directe a través de YouTube.

Podeu veure els vídeos de les xerrades aquí:

Primera sessió:

Segona sessió (amb la participació de Meritxell Cotrina i Lluís Toldrà):

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *