Publicat el Deixa un comentari

YALE UNIVERSITY PRESS publica, en data 28 de setembre de 2021, el llibre titulat “Prosperity in the Fossil-Free Economy” de la Professora ​Melissa K. Scanlan

Un llibre sobre el paper de les cooperatives en la protecció ambiental i, en especial, en la transició ecològica vers una economia descarbonitzada.

Des del Fons de Defensa Ambiental recomanem aquest llibre en el que l’autora, basant-se en la seva àmplia experiència creant i dirigint empreses socials i en les seves entrevistes amb líders de la sostenibilitat, proporciona un pla per crear models de negoci corporatius alternatius que mitiguin el canvi climàtic, paguin salaris vius i actuïn com a membres de la comunitat responsables, inclòs el Certificat B Corps i beneficiar les corporacions.

Posant èmfasi sobre els models de cooperatives, aquest llibre revela el poder i el potencial de cooperar com a concepte unificador al voltant del qual dissenyar l’empresa social, aconseguint un triple resultat: per a la societat, el medi ambient i les finances.

Melissa K. Scanlan és professora de Política de l’Aigua i Directora del Centre de Política de l’Aigua de l’Escolta de Ciències de l’Aigua Dolça de la Universitat de Wisconsin-Milwaukee.

Per més informació: https://coopverde.wordpress.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *