Publicat el Deixa un comentari

Les Jornades Formatives per a la defensa jurídica del medi ambient tindran lloc del 6 de novembre al 4 de desembre

El Fons de Defensa Ambiental (FDA) organitza per sisè any consecutiu les Jornades Formatives per a la defensa jurídica del medi ambient. El conjunt de ponències tindran lloc del 6 de novembre al 4 de desembre de manera presencial a la seu de DEPANA (C/ Sant Salvador, 97, de Barcelona), tot i que també es podran seguir en línia en casos justificats.

Les jornades, que estan organitzades pel FDA juntament amb la Clínica de Dret Ambiental de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, en col·laboració amb l’Institut de Drets Humans de Catalunya, i amb el suport de DEPANA, l’Ajuntament de Barcelona, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Generalitat de Catalunya, estan adreçades a tots aquells interessats en aprendre com defensar el medi ambient amb les eines del dret. La idea fonamental que motiva les xerrades és informar sobre els canals de participació de la ciutadania per a la defensa del medi ambient i promoure’n l’ús.

Us podeu inscriure a les jornades enviant un correu a fda@fonsdedefensaambiental.org abans del 31 d’octubre. El preu és de 15 euros per a estudiants i membres d’entitats mediambientals i de 25 euros per al públic general. A més, l’FDA disposa de cinc beques. Per a demanar-les, cal escriure a l’adreça de correu electrònic de l’FDA: fda@fonsdedefensaambiental.org.

Podeu consultar el programa complet de les jornades a través d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *